EducatieLocal

Inspector Școlar din Botoșani premiat de Ziua Națională a României

Comunicat de presă:

Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, a conferit pe 1 Decembrie Ordinul “Meritul pentru Învățământ” în grad de Cavaler unui număr de cinci cadre didactice de etnie romă incluse pe lista de nominalizări realizată și trimisă Ministerului Educației de Fundația Roma Education Fund (REF) Romania.

Președintele României, a decorat-o și pe colega noastră, Inspector școlar pentru minorități naționale, doamna prof. Petronia Scripcariu, cu ordinul Meritul pentru învățământ, în grad de Cavaler. Această distincție este o recunoaștere a efortului și muncii depuse de colega noastră în contextul pandemic foarte complicat.

În urma acestei pandemii de COVID-19 nu doar sistemul sanitar a avut de suferit, ci și cel de educație. Acțiunile dumneavoastră pentru digitalizarea actului educațional și pentru creșterea echității în școli și universități s-au făcut remarcate înainte de pandemie. Este incontestabil că această criză sanitară a accentuat diferențele de acces la calitate de educație pentru copii și tineri”, a afirmat Klaus Iohannis.

Felicitări și mult succes în continuare, vă doresc colegii și conducerea Inspectoratul Școlar Județean Botoșani!

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page