AccidentEvenimentImportant

Accident în municipiul Botoșani. Copil lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță neatentă

Un copil de 10 ani, care a vrut să traverseze strada pe marcajul pietonal, a fost lovit de o mașină condusă de o șoferiță de 27 de ani. Accidentul s-a produs pe strada Dreptății din municipiul Botoșani.

La fața locului au ajuns și polițiștii care au stabilit că tânăra din municipiul Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Împărat Traian dinspre strada Tudor Vladimirescu, ajungând în intersecția cu strada Dreptății, a surprins și accidentat un minor de 10 ani din satul Roșiori, comuna Răchiți, județul Botoșani care, fiind neînsoțit, s-a angajat în traversarea părții carosabile, pe marcajul pietonal semnalizat corespunzător.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, care a fost transportat la spital de către echipajul de ambulanță sosit la fața locului, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Tânăra a fost testată alcoolscopic, valoarea rezultată fiind negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție procedurală.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page