ImportantInfractional

Un tânăr din Botoșani și-a lăsat prietenul beat și fără permis să urce la volanul mașinii sale. Acum au amândoi dosar penal

Un accident soldat cu pagube materiale a avut loc, sâmbătă, pe drumul care leagă localitățile botoșănene Hlipiceni și Victoria. Cercetările polițiștilor chemați la fața locului prin apel la 112 au scos la iveală că evenimentul a fost produs de un tânăr care s-a urcat băut la volan și fără pemis de conducere.

De asemenea, polițiștii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 21 de ani din comuna Secuieni, județul Neamț, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totodată, fiind testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În momentul producerii accidentului, în autoturism se mai aflau alte trei persoane, însă niciunul dintre ocupanți nu a suferit vătămări corporale.

Unul dintre pasageri, un tânăr de 19 ani din comuna Hlipiceni, județul Botoșani, proprietar al autoturismului, i l-a încredinţat celui în cauză pentru a-l conduce, deşi cunoştea faptul că nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea unui autoturism unei persoane care nu posedă permis de conducere.

fotografia are caracter generic

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page