Politic

Cătălin Silegeanu, candidat la Primăria Botoșani: ,,E nevoie de o voce INDEPENDENTĂ. E nevoie de o voce care să reprezinte interesele cetățenilor” – VIDEO

Consiliul Local a fost ani de zile dominat de partide politice. Și va fi în continuare, dar e important ca acolo să existe și oameni neutri. Să existe și oameni care nu primesc ordine de sus, să existe oameni care votează cum le cere conștiința, nu cum le cere partidul. Să existe consilieri INDEPENDENȚI.

Blaturile dintre partide sunt deja o obișnuință. Își votează unii altora proiectele prin care golesc bugetul primăriei în interesul lor. Și fiind toți implicați în blaturi nimeni nu le mai semnalează.

E nevoie de o voce INDEPENDENTĂ. E nevoie de o voce care să reprezinte interesele cetățenilor.

Așa cum v-am promis, voi fi VOCE dumneavoastră. Voi vota doar proiectele ce sunt depuse în interesul comunității și voi face publice toate abuzurile pe bani publici pe care le vor încerca în următorii 4 ani.

Pe 27 Septembrie decidem și componența Consililului Local. Votează Cătălin Silegeanu, POZIȚIA 14, pentru a avea un reprezentant care să se lupte pentru interesele tale.

Catalin Silegeanu : Candidat Independent la Primaria si Consiliul Local Botosani , CMF: 24200340

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page