EvenimentImportant

INFRACȚIONAL | Urmărire ca-n filme pe străzile municipiului Botoșani

Un tânăr de 18 ani din Coțușca a fost protagonistului unei urmăriri ca în filme pe străzile municipiului Botoșani. Aventura a început, joi seară, în momentul în care a băut peste măsură și și-a dat seama că este ,,apt” să țină sub control o mașină. A luat cheile unui prieten și pe strada Bucovina a dat nas în nas cu polițiștii. Aceștia  au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire.

,,Conducătorul auto nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului rutier, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia în trafic pe o distanţă de aproximativ trei kilometri, până pe strada Nicolae Grigorescu, unde a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe trotuar şi intrat în coliziune cu un chioşc din tablă”, au precizat surse oficiale din cadrul IPJ Botoșani.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 ani, din localitatea Coţuşca. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, la sediul Poliţiei Municipiului Botoşani s-a prezentat un bărbat de 25 de ani, care a declarat faptul că persoana sus-menţionată i-a sustras fără drept cheile autoturismului, pe care l-a condus fără permisiunea sa.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page