EvenimentImportant

LOCAL | Crimă odioasă în județul Botoșani! A fost ucis și tranșat de fiul său

Un bătrân din Vf. Câmpului, Botoșani, a avut parte de un sfârșit cumplit. După ce a fost ucis, bărbatul a fost tranșat.

Fiul bătrânului a folosit un cuțit pentru a-și duce planul la bun sfârșit. După ce l-a înjunghiat, acesta a început să taie bucăți din trupul tatălui său.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru soluționare. Principalul bănuit de comiterea faptei este fiul victimei, în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost internat într-o unitate medicală în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice”, a anunțat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Criminalul a fost dus în custodia celor de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Mavromati. Urmează să fie supus unei expertize medico-legale și în funcție de rezultat, va fi luată o măsură preventivă.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul suspectat de crimă ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi fost internat în unități de profil,informează wowbiz.ro, citând surse din presa locală.

https://www.wowbiz.ro/crima-odioasa-in-judetul-botosani-a-fost-ucis-si-transat-de-fiul-sau-cum-a-fost-gasit-20032195

Related Articles

One Comment

  1. Fiul bătrânului a fost internat la spitalul de psihiatrie in urma cu maxim o lună după care a fost externat la cerere de către preotul satului si primarul comunei
    Doresc sa specific si faptul ca el a fost dus la spital de către poliție deoarece el il bătuse pe tatăl său

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page