Diverse

DIVERSE | 4 lucruri pe care trebuie sa le ai daca vrei sa iti confectionezi singura hainele

Multe doamne si domnisoare din Romania nu au banii necesari pentru a cumpara doar haine de firma sau sa se imbrace de la marii creatori de moda din tara sau de peste hotare. Dorinta de a fi mereu in ton cu moda si de a putea fi numite fashioniste le determina pe multe dintre reprezentantele sexului feminin sa mearga la croitorese particulare si sa-si puna in practica dorintele, in asa fel incat sa nu cheltuiasca foarte multi bani.

 

Te-ai gandit vreodata ce trebuie sa faci pentru a reusi de una singura performanta de a crea si de a pune in practica rodul imaginatiei tale, in asa fel incat sa poti spune ca ai o garderoba fabuloasa?

 

Afla cum poti crea singura piese vestimentare senzationale!

 

Nu poti sa nu recunosti faptul ca esti atrasa de emisiunile de fashion de la televizor si ca urmaresti uneori cu nesat revistele de moda. Orice femeie face acest lucru, dorindu-si sa poata sa imbrace toate piesele vestimentare pe care le observa si care o incanta. Crearea acestora doar cu ajutorul mainilor proprii poate parea o munca grea, dar nu imposibila.

 

Iata ce trebuie sa faci in acest sens:

  1. Sa ai o masina de cusut performanta. Nimeni nu poate sa lucreze in aceasta meserie fara sa aiba un echipament potrivit. Nu ezita sa cheltuiesti ceva bani pe aceasta achizitie pentru ca rezultatele bune te vor face sa intelegi ce inseamna o investitie in calitate. Sa gasesti o mercerie care sa-ti puna la dispozitie accesorii vestimentare si de cusut de o calitate superioara, precum merceria Emidale, care are o colectie impresionanta de produse ideale pentru cei pasionati de moda. Pentru a aplica diferite cristale sau nasturi, tinte sau alte tipuri de astfel de obiecte, singura solutie ca rezultatele sa fie unele deosebite este sa achizitionezi produse de calitate;

 

  1. Sa gasesti tiparele corespunzatoare modelului pe care vrei sa-l confectionezi. Din fericire, astazi poti sa le descarci de pe Internet foarte rapid, asa ca nu vei intampina mari probleme din aceasta cauza. Nu uita sa cumperi si un manechin cu masurile tale pentru a scurta timpul de confectionare a pieselor vestimentare mult dorite;

 

  1. Sa ai cunostinte despre acest domeniu sau sa urmezi un curs de croitorie. Ti s-a intamplat vreodata sa tai o rochie lunga si sa o faci scurta, iar rezultatul sa fie dezastruos? Nu-ti fa grija, orice femeie a trecut printr-o astfel de experienta neplacuta. Daca stii ca nu ai idee despre croitorie, atunci treci pe la scoala si invata;

 

  1. Sa ai indrazneala sa incerci. Aceasta este una dintre regulile clare de care trebuie sa tii cont daca vrei sa devii o mica croitoreasa de succes, nu neaparat un designer vestimentar. Fii curajoasa, accepta posibilitatea ca vei esua la inceput, pregateste-te sa strici materiale.

 

In concluzie, desi poate parea dificil, nu e deloc asa, croitoria nu este un domeniu in care trebuie sa dovedesti cine stie ce inteligenta iesita din comun. O masina de cusut buna, accesorii de calitate, tiparele corecte si ambitia sunt tot ceea ce iti trebuie.

surse foto:

shutterstock.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page