ImportantLiga 1Sport

SPORT | Florin Plămadă: „Îmi doresc să dau gol la fiecare meci.”

Fundașul central al FC Botoșani, Florin Plămadă, înaintea meciului de luni: „Chiar dacă Iaşiul e pe primul loc înaintea acestui meci şi noi evoluăm pe teren propriu, nu cred că putem vorbi de o favorită în acest meci. Fiind un derby, va fi o încleştare foarte tare între două echipe care nu vor refuza jocul şi care vor dori să se impună pentru a-şi câştiga supremaţia. Iaşiul trece printr-o formă bună, a ratat pe ultima sută de metri calificarea în play-off, iar acum vrea cu orice preţ să se claseze pe locul 7 pentru a putea participa în Europa League. Noi de asemenea venim după un meci foarte bun cu Timişoara. Am câştigat trei puncte importante şi avem avantajul terenului propriu, al suporterilor care ne dau forţa de a lupta şi a câştiga”
Îmi doresc să dau gol la fiecare meci. Să vedem dacă voi fi pe teren. Dacă voi juca, vă daţi seama că voi dori să dau gol Iaşiului şi voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. În acest moment nu mai are nicio importanţă că am jucat la Iaşi. Voi da totul pentru Botoşani, la fel cum am făcut-o şi până acum”
O echipă nu poate să-şi schimbe stilul de joc de la o etapă la alta. Ei vor aborda jocul prudent, vor sta bine în teren şi vor încerca să facă diferenţa pe contraatac sau la fazele fixe”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page