ImportantInfractional

INFRACŢIONAL | Dosar penal pentru cafea… “cu filtru” . FOTO&VIDEO!

Poliţiştii de frontieră au depistat astăzi în localitatea Dorohoi un cetăţean român care transporta în autoturismul proprietate personală mai multe pachete de ţigări de contrabandă, ascunse în ambalaje folosite pentru pachetele de cafea.

Maşina, condusă de un cetatean de 44 de ani, a fost oprită în localitatea de frontieră Vârfu Câmpului iar oamenii legii au constatat că în interior se află mai multe pachete cu ţigări precum şi pachete de cafea, în care erau disimulate pachete cu ţigări. Persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţie de Frontieră Dorohoi, unde au fost descoperite în interiorul autoturismului, precum şi în bagaje şi pe corpul bărbatului, 150 pachete ţigări diferite mărci, de provenienţă R. Ucraina şi Duty Free, în valoare totală de peste 1.300 lei.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat ţigările pentru consum propriu de la o persoană necunoscută din judeţul Suceava, contra sumei de 400 lei. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru contrabandă.

film transfugi:

tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (7) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (6) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (5) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (4) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (3) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (2) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic (1) tigari-cafea-politia- frontiera-trafic

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page