Liga 1Sport

SPORT | Mijlocaș sucevean, în pregătiri cu FC Botoșani

Evoluţiile bune ale lui Cătălin Golofca din prima parte a campionatului nu au trecut neobservate, astfel că micuţul mijlocaş al Rapidului din Suceava a atras privirile oficialilor grupării de prima ligă FC Botoşani. Ajuns cel mai vechi echipier al formaţiei sucevene la vârsta de doar 25 de ani, Golofca a primit acceptul conducerii clubului de a merge în pregătiri cu lotul echipei antrenate de Cristian Pustai. Acesta a fost prezent  la reunirea echipei botoşănene, urmând să fie monitorizat atent pe parcursului stagiului de pregătire centralizată care va avea loc la Gura Humorului.

„Sper să confirm aşteptările şi demonstrez că merit să fac parte din această echipă. Sunt decis să muncesc mult pentru a nu rata această oportunitate de transfer. Am deja 25 de ani, am acumulat deja destulă experienţă la Liga a II-a şi cred că a venit timpul să fac pasul spre primul eşalon”, a declarat Cătălin Golofca.

După FC Voluntari, FC Botoşani este a doua echipă de Liga I care şi-a manifestat interesul pentru fotbalistul Rapidului în ultimele luni.

Sursa: www.monitorulsv.ro

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page