ImportantLocal

LOCAL | Cosmin, tânărul mort în accidentul de la Cucorăni, plâns de prieteni. Mama și prietena sa, în stare gravă, la Iași

Cadrele medicale au încercat aproape o oră să-l resusciteze pe Cosmin Balahură, băiatul de 26 de ani, mort în accidentul de ieri, în care și-a mai pierdut viața și tatăl său. La două paturi de corpul său neînsuflețit, mama sa, trezită din șoc, a avut grijă să comunice medicilor că soțul ei este diabetic. Din păcate, cei mai dragi bărbați din viața ei erau deja la Cer.

Prietena lui Cosmin, Ema, cum o alinta el, se află în stare foarte gravă, cu leziuni multiple la nivelul capului și la nivelul maxilarului. Atât ea, cât și mama lui Cosmin, sunt în îngrijirea medicilor de la Spitalul „Sf.Spiridon” din Iași.

Tragicul accident i-a marcat pe toți prietenii celor doi, care și-au împărtășit gândurile pe contul lui Cosmin, de pe rețeaua Facebook.

„Dumnezeu sa te ierte Cosmin…nu imi vine sa cred inca,parca mai ieri eram niste copii si umblam peste tot,parca mai ieri eram la liceu si veneam toti acasa,o mare tragedie,vei ramane vesnic in inimile noastre,a tuturor prietenilor…doresc familiei multa putere pentru a trece peste acest necaz,deasemeni si Emmei…persoana pe care ai iubit-o cel mai mult”

11870770_909818242416915_6770373178531446310_n

„Nici acum nu cred ceea ce s-a intamplat…nu trebuia sa ne parasesti asa repede…condoleante familiei??..ai grija de ema de acolo de sus..are nevoie de tine acum..sa iti fie tarana usoara! Dumnezeu sa te ierte, prieten drag!”

„Dumnezeu sa te ierte Cosmin Balahura prietene drag,? ai plecat mult prea devreme dintre noi,lăsând în urma ta multa durere si suferinta????,dumnezeu sa te ierte si sa le dea putere de a trece peste aceasta durere celor rămasi…. Fara cuvinte….”

cosmin Balahura

„Inimile noastre sunt pline de lacrimi și durere ! Odihnește-te în pace alături de unchiul nostru Viorel Balahura ! Veți rămâne mereu în sufletele noastre !”

„Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietene!! Vei ramane mereu in sufletele noastre acea persoana care mereu te facea sa zambesti indiferent cat de suparat erai!! Am impartit si bune si rele impreuna. Nu te vom uita niciodata!”

Sursa foto: Facebook

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page