InternationalSport

SPORT | Botoșăneanul Florin Andone este erou în Spania!

Florin Andone a marcat duminica seara cel de-al saselea gol în actualul sezon din Segunda, fiind golgheterul echipei sale, Cordoba. Atacantul român a facut o cursa solitara de 60 de metri înainte de a înscrie în poarta lui Tenerife, iar comentatorul partidei a exclamat: “Dios Andone!” Fotbalistul în vârsta de 21 de ani ramâne cu picioarele pe pamânt.

“Eu cred ca lumea exagereaza. Simt ca sunt într-un moment bun, dar cuvintele astea sunt înca prea mari. Eu încerc sa-mi fac treaba, încerc sa-mi ajut echipa si adevarul e ca sunt într-un moment bun si am eficacitate buna în ultimul timp. Dar sunt cuvinte prea mari”, a comentat atacantul, pentru Digi Sport. Marti, Andone a înscris primul gol la nationala, în amicalul, 2-2, cu Italia, de la Bologna.

Andone a povestit apoi golul marcat duminica: “Eu ma consider un jucator cu forta si cu multa viteza si când am vazut unu la unu, ca aveam sanse sa ajung la minge, am mers cu inima, cu totul, am mers cu totul la aceasta faza. Nu am cazut, dar eram aproape, aproape sa cad jos. Am continuat actiunea si am avut si noroc ca am dat gol. Cred ca a fost un gol fizic, a iesit bine”.
Cordoba e pe doi în Segunda, la doua puncte în urma liderului, Osasuna, dupa 14 etape.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page