ImportantLocal

LOCAL | Vacanță utilă și distractivă în Tabăra națională Eco Know Life- ediția a VII-a. FOTO!

70 de elevi mai multe județe ale țării învață, în aceste zile, la Agafton, în Centrul de Agrement “Codrii de Aramă”, să fie prieteni cu natura, cu sănătatea și cu cei din jurul lor. E un prilej de a face educație non-formală, chiar pe timpul vacanței.

“Această tabără națională, ajunsă deja la a VII-a ediție, și-a căpătat un loc anume în peisajul taberelor naționale din țară, organizate și subvenționate de Ministerul Tineretului și Sportului. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Botoșani a făcut eforturi considerabie ca acești 70 de copii să fie cazați în cele mai bune condiții ” a declarat Radu Humelnicu, directorul Direcției Județene pentru Tineret și Sport Botoșani

“Dimineața avem prezentări power-point, lecții deschise, tot felul de lucruri in-door, iar după-amiaza jocuri de mediu, de socializare, de cunoaștere, pe cât posibil îi încurajăm să facă mișcare și să își dezvolte creativitatea” a declarat Iolanda Sâncu, din cadrul Ageniei pentru Protecția Mediului Botoșani.

Tabăra Eco know-life a început marți se va încheia pe 31 august cu un test de supraviețuire. Până atunci, specialiști de la protecția mediului și de la Clubul DAO le vor oferi participanților zile de vacanță active, cu lecții non-formale pe teme ecologice, drumeții si activităţi de preparare fizică, inclusiv tehnici de autoapărare.

“Suntem din Oradea și am venit cu un grup de 11 copii, pentru această tabără tematică. De fapt, revenim, după 4 ani în Codrii de aramă. Este o tabără deosebită cu oameni deosebiți, iar acțiunile care se realizează chiar implică copiii în socializare, îi face să își demonstreze cunoștințele. Spre exemplu, activitățile desfășurate de Agenția Pentru Protecția Mediului sunt deosebit de interesante și i-au provocat pe copii. Au dispărut barierele, chiar le place! ” a spus Mirela Toth, profesor însoțitor .

tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (1) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (2) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (3) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (4) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (5) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (6) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (7) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (8) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (9) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (10) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (11) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (12) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (13) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (14) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (15) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (16) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (17) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (18) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (19) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (20) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (21) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (22) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (23) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (24) tabara-eco-know-life-humelnicu-agafton-elevi-sport-copii (25)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page