EvenimentImportant

LOCAL | Șoferi beți, dibuiți de polițiști pe drumurile din județ de Crăciun

La data de 25.12.2018, poliţiştii oraşului Flămânzi aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe raza de competenţă un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din comuna Viişoara.

Cu ocazia verificării documentelor s-a constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, bărbatul a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

 

 

La aceeaşi dată, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Botoşani care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Calea Naţională au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cerccetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

          La data de 25.12 a.c poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani au fost sesizaţi de un tânăr de 23 de ani din comuna Curteşti cu privire la faptul că şi-a găsit autoturismul avariat, în timp ce se afla parcat regulamentar în faţa locuinţei.

Echipajul de poliţie ajuns la locul solicitării a stabilit faptul că la aceeaşi dată, un bărbat de 28 de ani care se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Curteşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu vehiculul apartinând persoanei vătămate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page