Importantsocial

LOCAL | Copiii de la Centrul de Plasament Prietenia au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă

Sindicatul Novo Legis din Penitenciarul Botoșani a purtat joi costumul lui Moș Nicolae  la Centrul de Plasament Prietenia, unde 50 de copii au primit daruri. Acțiunea s-a înscris în  Campania “Și tu poți fi Mos Nicolae”. Reprezentanții sindicatului apreciază că a fost o zi încărcată de emoții și zâmbete pentru toată lumea, copiii de la Centrul de Plasament Prietenia Botoșani au simțit bucuria și emoția sărbătorilor de iarnă.

Membrii Sindicatului Novo Legis si reprezentanti ai Penitenciarului Botosani au venit încărcaţi cu tot felul de daruri pentru copii. Cadourile au fost împărţite celor 50 de copii din centru, iar atmosfera a fost una de sărbătoare. Copiii de la Centrul de Plasament ne-au cântat colinde şi s-au bucurat de cadourile primite. Surpriza cea mai mare a fost momentul in care cunoscuta solista Iustina Irimia, membra trupei Fetele din Botosani a onorat invitatia noastra iar prin acest gest, speram ca le-am oferit copiilor, căldura şi dragostea unei mari familii.

Mulțumim tuturor colegilor si apropiatilor nostri care s-au implicat, mulțumim conducerii centrului de plasament care a depus împreuna cu noi toate eforturile pt o buna desfășurare și nu in ultimul rând colaboratorilor noștri care s-au alăturat acestei campanii: AnvyCenter, PivClen, Florăria Garden, Florăria Belle Fleur, Boutique Mariaje, Penitenciarul.ro si PolitiaPenitenciara.ro, au precizat cei din conducerea sindicatului amintit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page