ImportantPolitic

POLITIC | Ce vrea un director de şcoală care a promovat concursul?

Irina Telișcă, noul director al Liceului “Grigore Antipa” Botoșani, i-a cerut astăzi Mihaelei Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean, să respecte metodologia în ceea ce privește numirea noilor directori pe funcții. Directorul a declarat într-o conferinţă de presă organizată de PNL că speră ca numirea noilor directori să nu fie tergiversată .

“Sunt un director nou, un director PNL-ist care a câștigat un concurs organizat de PSD, și aștept să fiu investită conform metodologiei, de aceea rugămintea mea este la doamna inspector școlar general să respecte metodologia în ceea ce privește numirea noilor directori de școală. Am consultat metodologia care spune că în termen de maxim 5 zile de la avizarea în Consiliul de Administrașie al IȘJ a noilor director să se facă și numirea și s-a vehiculat că va fi făcută numirea undeva în vacanța intersemestrială”, a spus Irina Telișcă în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul PNL.

PNL- conferinta-promari-electorala (2)

Dacă ceva se poate face între o zi și 30 de zile fiți convinși că doamna o să facă în a 31-a zi. Nu o să facă nimic până pe 11 decembrie, nu o să pună niciun director de la PNL pentru că trebuie să îl pună după aia”, a spus și deputatul Costel Șoptică.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page