ImportantLocal

LOCAL | Simultan de sah la “Colegiul National A.T.Laurian” . FOTO!

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, la “Colegiul National A.T.Laurian” a avut loc un simultan de sah la care au participat elevi din clasele a VI-a, a IX-a si a X-a.
“Fiind o zi speciala, de 1 Decembrie sahistii s-au adunat in sala de sport si am jucat simultan.Nu stiu inca daca voi castiga  dar m-am simtit bine.” a declarat Macovei Alexandru.
Gontaru Nicusor Vasile, Zoitanu Ioana, Trofin Stefan, Neculau Tudor, Fecioru Cristian Stefan, Cretu Razvan, Leonte Gabriel, Macovei Alexandru, Sfabu Ianis, Lupu Laur, Landea Catalin  si Tanasa Matei sunt cei care au participat.
“Astazi am participat la activitatea de sah spontan condusa de catre doamna profesoara Alecsa Elena, o activitate care mi-a lasat o impresie placuta, frumos organizata cu elevi de nivelul “C.N. A.T.Laurian.” a declarat elevul Andrici Robert, clasa a XI-a F, consiliul elevilor-presedinte.
Sah simultan-“Demonstrație a unui șahist cu o clasificare superioară care joacă în același timp cu mai mulți adversari de categorie inferioară.” La activitate a luat parte si Prof.  Tanasa Gabriela. La final elevii au fost recompensati cu diplome si dulciuri.
Profesor coordonator-Alecsa Elena
sah simultan sah simultan (1) sah simultan (2) sah simultan (3) sah simultan (4) sah simultan (5)sah simultan2 (1) sah simultan2 (2) sah simultan2 (3)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page