ImportantLocal

LOCAL | Liber la mişcare: s-a deschis patinoarul! FOTO!

Botoşănenii au liber la distracţie pe gheaţă!

Astăzi s-a deschis patinoarul amplasat pe esplanada Sălii Polivalente, acolo unde tinerii sunt aşteptaţi să facă mişcare în aer liber. Pentru ei, Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA)  a pus la dispoziţie 200 de perechi de patine.

„Aşteptăm doritorii de mişcare în aer liber în număr cât mai mare, oferim acelaşi condiţii ca în anii precedenţi: să se schimbe în holul Sălii Polivalente, la cald, cu toalete, lucruri care pentru unii sunt mai greu de acceptat, că noi dorim să oferim condiţii civilizate cetăţenilor municipiului Botoşani. Sperăm să fie ultimul sezon când facem aici acest patinoar, în aer liber, iar de la anul să ne mutăm în zona Cornişa!” a spus Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA.

Tarifele rămân aceleași ca și iarna trecută, respectiv 10 lei accesul pe gheață și 5 lei închirierea patinelor.

Patinoarul de la Sala Polivalentă va fi deschis zilnic între orele 11.15-22.30, până la data de 9 ianuarie. Începând cu data de 10 ianuarie, tariful perceput pentru accesul pe pationoar va fi de 8 lei, iar patinele vor fi închiriate gratuit.

patinuar-patine-polivalenta (6) patinuar-patine-polivalenta (8) patinuar-patine-polivalenta (5) patinuar-patine-polivalenta (4) patinuar-patine-polivalenta (3) patinuar-patine-polivalenta (2) patinuar-patine-polivalenta (1)

patinuar-patine-polivalenta

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page