ImportantPolitic

POLITIC | Costel Şoptică: “Daniel Botănoiu a înșiruit o grămadă de prostii!”

Vizita fostului secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Botănoiu, nu a rămas fără ecou. Liberalii au contrazis, astăzi, o parte dintre promisiunile făcute de oficial la Botoşani. 

 ”Acum o săptămână a fost prezent la Botoșani, fostul secretar de stat pentru agricultură, Daniel Botănoiu, ocazie cu care a venit și a înșiruit o grămadă de prostii, ca să nu spun altfel. Una dintre ele, legată de faptul că, cei de la PSD vor da apă pentru irigații gratuit. Și dv. puteți verifica. Apa pentru irigații este gratuită și în acest moment, nu dă PSD-ul nici o gratuitate.

Toți cei care își doresc să ude, deci să irige, trebuie doar să se asocieze într-o asociație de udători și să facă cerere către ANIF Botoșani care, prin lege este obligată să preia cererile de la acești oameni și să ceară mai departe de la ANIF București, subordonat Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale care le va pune la dispoziție sumele necesare atât pentru întreținerea instalațiilor de irigații cât și pentru energia electrică necesară pompării apei în aceste canale primare” a declarat deputatul Costel Şoptică.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page