ImportantLocal

LOCAL | Bugetul județului va fi rectificat astăzi. Vezi ce votează consilierii județeni începând cu ora 10!

Consilierii județeni se întrunesc astăzi, începând cu ora 10.00, în ședință ordinară, pentru a vota 16 proiecte aflate pe ordinea de zi:


1. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru eliberarea licențelor de traseu în vederea efectuării transportului public județean de persoane prin curse regulate speciale, pentru anul 2017.(detalii)
2. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de Orchestra Populară „Rapsozii Botoșanilor”, pentru serviciile prestate în anul 2017.(detalii)
3. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de Muzeul Județean Botoșani, pentru serviciile prestate, în anul 2017.(detalii)
4. Proiectul de hotărâre privind stabilirea tarifelor pentru serviciile prestate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, pentru anul 2017.(detalii)
5. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu” pentru anul 2017.(detalii)
6. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Școala Populară de Arte și Meserii Botoșani, pentru anul 2017.(detalii)
7. Proiectul de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru serviciile prestate de Camera Agricolă Județeană Botoșani, pentru anul 2017.(detalii)
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețurilor medii ale produselor agricole pentru anul 2017.(detalii)
9. Proiect de hotărâre privind atribuirea unor licențe de traseu pentru curse regulate speciale.(detalii)
10. Privind aprobarea cuantumului și numărului de burse acordate pentru învățământul special în anul școlar 2016 – 2017, din bugetul propriu județean.(detalii)
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului propriu județean cu suma de 545,60 mii lei, al bugetului instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii cu suma de 1.970 mii lei atât la partea de venituri cât și la partea de cheltuieli, pentru anul 2016 și efectuarea de virări de credite bugetare între capitolele bugetului propriu județean.(detalii)
12. Proiect de hotărâre privind acordul proprietarului pentru obținerea autorizației de construire în vederea efectuării lucrărilor de ”Construire cameră centrală termică cu reamplasarea unor echipamente tehnice în aceasta, echipamente ce deservesc pavilionul 1” pe domeniul public al județului Botoșani, aflat în administrarea Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga comuna Drăgușeni, județul Botoșani.(detalii)
13. Proiect de hotărâre privind eliberarea acordului proprietarului pentru obținerea autorizației de construire în scopul realizării proiectului “Reabilitare, modernizare, dezvoltare şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale în cadrul U.A.M.S. Suharău”, sat Suharău, județul Botoșani.(detalii)
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unor bunuri ce aparțin domeniului public al Județului Botoșani, aflate în administrarea Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani situate în municipiul Botoșani, str. Marchian nr. 11 și B-dul Mihai Eminescu.(detalii)
15. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Botoșani nr. 124 din 24.08.2016 privind trecerea unor bunuri care aparțin domeniului public al județului Botoșani în administrarea Consiliului Local al Municipiului Botoșani, respectiv în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi.(detalii)
16. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Botoșani în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani.(detalii)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page