ImportantLocal

LOCAL | Contestație pentru Spitalul de boli cronice

Construcția noului spital muncipal de boli cronice și îngrijiri paliative nu poate fi demarată, chiar dacă finanțatorul, respectiv Compania Națională de Investiții, a desemnat un câștigător la licitația organizată în vederea atribuirii contractului. Firma desemnată inițial câștigătoare este din alt județ, însă din cauza unei contestații, termenul se prelungește. Valoarea estimată a contractului se ridică la 14,7 milioane de lei.

“A avut loc la Compania Națională de Investiții o licitație, s-a stabilit cu câștigător, dar există o contestație și în momentul de față suntem în contestație și așteptăm decizia care se va lua pentru a ne putea apuca de acest spital de îngrijiri paliative”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Noul spital va avea subsol, parter şi trei etaje, un spaţiu destinat pentru investigaţii RMN, spaţii pentru radiografii, sală de mese, şi şapte-opt saloane. Fondurile pentru plata personalului ce va fi angajat vor fi asigurate de Ministerul Sănătăţii. Municipalitatea vrea să amenajeze şi un parc în apropierea noii unităţi sanitare, de circa 1.000 de metri pătraţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page