ImportantPolitic

POLITIC | Alina Gorghiu: “Prioritatea PNL este reabilitarea drumului Botoșani-Tg. Frumos”

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat astăzi, la Botoşani, că unul dintre proiectele prioritare pentru PNL, dacă va ajunge la guvernare, va fi reabilitarea și modernizarea drumului Botoșani-Tg. Frumos.

“Până acum s-au direcţionat fondurile doar pe criteriu politic. S-au dus exclusiv la primăriile PSD şi au evitat aceste fonduri primăriile liberale. Nu are nicio vină comunitatea care şi-a ales un primar liberal sau altă culoare decât roşie, nu are nicio vină că nu există proiecte de dezvoltare în acea localitate. Acest proiect a fost asumat în mod constant de PNL la nivelul judeţului Botoşani. La momentul în care candidau colegii mei la alegerile locale, au avut ca prioritate acest drum în oferta noastră electorală. Şi DA! Vă garantez că această prioritate zero pentru judeţul Botoşani va fi una realizabilă în scurt timp. 

Dacă cineva în România își va pune problema că Moldova trebuie întărită, trebuie să  fie cu o infrastructură corespunzătoare, trebuie să aibă nu doar drumuri județene, trebuie să aibă și autostradă și atunci vom înțelege că vor fi și investiții aici pe măsură, vor fi și locuri de muncă bine plătite și DA, vom renunța la parte din ajutoarele sociale care din păcate sunt date cum sunt date de statul român și nu pe probleme reale, ci de multe ori pe fraudă în materie de asistență socială. RĂSPUNSUL MEU ESTE FERM DA”, a spus  Alina Gorghiu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page