ImportantPolitic

POLITIC | USR şi-a lansat candidaţii şi la Botoşani! FOTO!

Uniunea Salvaţi România, partidul cu numai doi candidaţi la alegerile parlamentare din Botoşani s-a lansat oficial astăzi în prezenţa susţintorilor şi a celor doi candidaţi la Legislativ ai USR pentru Botoşani: Antonio Andruşceac, activist implicat de mulți ani în viața civică şi Valentin Simion,angajat al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani.

Candidatul USR la Camera Deputaţilor pentru judeţul Iaşi, Cosette Chichirău, a declarat că demnitarii USR din regiunea de Nord-Est “vor lucra împreună pentru a avea în Parlament o voce pentru Moldova”.

La rândul său, Dan Lungu, candidatul pe listele USR la alegerile parlamentare, care ocupă primul loc la Senat, la Iaşi, promite implicare pentru performanţă în cultură şi strategii de dezvoltare a culturii rurale.

La eveniment a participat şi fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, candidat pentru Camera Deputaţilor din parteaUSR Bucureşti.

Acesta a declarat, astăzi la Botoşani,  că Uniunea Salvaţi România „va fi ştirea şi surpriza acestor alegeri parlamentare”.

„Vom fi ştirea şi surpriza acestor alegeri, aşa cum a fost Uniunea Salvaţi Bucureşti, cu 60 de membri şi 200.000 euro strânşi din donaţii la vedere. Au scos 30 la sută la primari şi 25 la sută la Consiliul General. Poate nu suntem la fel de bine organizaţi, ne place să vorbim cu oamenii, pentru că suntem oameni normali. Vom fi surpriza la aceste alegeri!a declarat Cristian Ghinea.

Cristian Ghinea se află într-un turneu electoral în judeţele Moldovei, iar astăzi s-a aflat la Botoşani pentru o întâlnire cu simpatizanţii şi membrii Uniunii Salvaţi România.

USR- candidati USR- candidati (4) USR- candidati (3) USR- candidati (2) USR- candidati (1)

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page