ImportantLocal

LOCAL | Limitatoare de viteză în oraş

Veste proastă pentru şoferii vitezomani! Primăria intenţionează să monteze limitatoare de viteză, în special în zonele din vecinătatea unităţilor de învăţământ.

 “Le-am dat temă colegilor de la Edilitare și o să ne întoarcem la acel sistem de așa-zise cocoașe care sunt absolut necesare în unele zone din oraș și mă refer la zonele din apropierea unităților de învățământ pentru a limita într-un fel un exces din partea unor șoferi, intersecțiile, dar și pentru a limita excesul unor șoferi care folosesc șoseaua de centură. Spre exemplu când pleacă pe Petru Rareș la vale, după ce vin de pe Tudor Vladimirescu, nu le mai stă nimic în cale și se zguduie casele și avem tot felul de discuții cu cetățenii. Sunt indicatoare și orice șofer știe că nu depășești 50 km/h în oraș. Vom încerca să punem și aceste obstacole să îi mai temperăm cât de cât”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Din planul edilului mai fac parte şi trecerile de pietoni din zonele intens circulate unde vor fi montaţi stâlpi care să împiedice şoferii să parcheze pe marcaje sau lângă acestea.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page