ImportantLocal

LOCAL | Trăiesc de-o viaţă fără energie electrică

587 de familii din judeţul Botoşani trăiesc fără curent electric. O situaţie transmis de primării către instituţia Prefectului arată că aceste gospodării, în care locuiesc 458 de copii, nu au fost racordate niciodată la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Situaţia a fost deja transmisă la Ministerul Energiei, care derulează un proiect cu fonduri de la bugetul de stat, dar şi prin donaţii ale Norvegiei şi Islandei, prin care la nivel naţional vor beneficia de energie electrică prin panouri solare un număr de 5.000 de locuinţe.

Gospodăriile fără energie electrică sunt în oraşele Bucecea, Flămânzi, Săveni, şi Ştefăneşti şi în comunele Truşeşti, Albeşti, Avrămeni, Blândeşti, Broscăuţi, Călăraşi, Stânceşti, Corlăteni, Cristineşti, Cristeşti, Curteşti, Dobârceni, Dersca, Durneşti, Havârna, Frumuşica, Hăneşti, Leorda, Manoleasa, Prăjeni, Răuseni, Roma, Stăuceni, Şendriceni, Todireni, Ungureni, Unţeni, Vf. Câmpului, Viişoara, Vlăsineşti şi Vorniceni.

Related Articles

One Comment

  1. Ei nu au curent dar noi din marginea orasului nu avem canalizare in mileniul 3 cu toate ca s au primit bani pt canalizare de la UE dar nu verifica nimeni ce s a facut cu banii pe timpul lui Sorescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page