ImportantLocal

LOCAL | Din nou frig la Căminul Textila! Chiriașii cu plata la zi cer evacuarea datornicilor!

Chiriaşii care locuiesc în căminul Textila au rămas din nou fără căldură şi apă caldă.

Din cauza datoriilor de aproape 30.000 de lei, E.On gaz a sistat furnizarea gazului încă din luna august. Practic, un sfert dintre locatari au datorii la acest serviciu, furnizorul având de recuperat în prezent 19.000 de lei, de la 22 de familii, din cele 94 câte au contracte de închiriere cu SC Locativa SA din subordinea Consiliului Local.

Cele mai nemulţumite sunt persoanele care sunt cu plata la zi care solicită evacuarea datornicilor din cauza cărora zeci de familii sunt nevoite să stea în frig îm plină iarnă.

Singurul lucru pe care îl putem face este să apelăm la toţi rău-platnicii să-şi achite datoriile. Deja o persoană a fost evacuată săptămâna trecută. Sperăm să ne recuperăm suma şi orice încasare de acolo se dă la E.On. Anul trecut s-a creat un mic precedent iar anumite persoane certate cu legea au avut grijă să creadă că mai este o pomană. Pomana de anul trecut nu mai există. Mergem şi sigilăm caloriferele. Apelăm şi la această metoda” a spus Florinel Gornea, directorul Locativa.

O situaţie similară s-a înregistrat în urmă cu un an, din aceleași motive. Ca și anul trecut, atât reprezentanţii Asociaţiei şi cei de la Locativa au cerut E.On o eşalonare la plată a datoriilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page