ImportantLocal

LOCAL | Lucrările la Lacul cu nuferi au fost finalizate. Vezi cum arată investiţia! FOTO!

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” a finalizat lucrările de reamenajare zonei de acces şi din jurul Lacului cu nuferi.

Cel mai atractiv obiectiv turistic din judeţ a fost reabilitat cu suma de 200.000 de lei, din care s-a refăcut aleea principală de acces spre lac, s-au pus dale, bănci, coşuri de gunoi şi indicatoare pe aleile din jurul lacului.

În premierăă, în zonă au fost amplasate toalete ecologice, un punct de informare, o pistă pentru biciclişti, o hartă nouă, iar podul peste lac a fost refăcut şi îmbrăcat în lemn.

La recepţia lucrărilor au fost prezenţi Dorin Birta, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Daniel Tupiluş, director adjunct al Memorialului Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu” şi arhitectul Mihai Tulbure.

Autorităţile au reamintit de necesitatea angajării unei echipe de pază în zona Lacului cu nuferi şi a curăţiriii stufărişului de pe marginea lacului, după ce acesta va îngheţa.

Lucrările au fost terminate înainte de termen iar constructorul a făcut o economie de 2.000 lei la proiect, bani care vor fi viraţi în contul firmei care a efectuat lucrarea.

lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (67) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (78) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (1) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (2) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (3) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (5) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (11) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (21) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (24) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (26) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (32) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (33) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (34) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (35) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (36) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (37) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (38) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (40) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (41) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (44) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (46) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (53) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (54) lacul cu nuferi-ipotesti-finalizat (63)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page