ImportantLocal

LOCAL | Nunți de aur și diamant la Primărie! FOTO!

Primaria si Consiliul Local Botosani au oferit astazi dimineata, celor mai longevive cupluri din Botosani, un moment festiv i care au fost premiati cei care au implinit 50 de ani de casatorie, dar si cei care au ajuns si la 60 de ani de casatorie.

7 cupluri au fost premiate cu 1.000 de lei, o diploma si un buchet de flori pentru o casatorie de 60 de ani si 54 de cupluri au primit 500 de lei, flori si o diploma pentru 50 de ani de casatorie.

“Consiliul Local, prin vocea mea, vrea sa va adreseze multumiri din suflet pentru tot ce ati facut pentru municipiul nostru. Daca Botosaniul a ajuns sa arate astazi asa se datoreaza si dumneavoastra. Fiecare dintre dumneavoastra, in timp, cu drag si cu responsabilitate pentru oras ati facut ca orasul nostru sa infloreasca. Stiu ca din putinul pe care il aveti, sunteti primii care va achitati datoriile fata de municipalitate”, a spus primarul Catain Flutur.

Bătrânii au primit și un dar muzical: Stefania Iacob a interpretat doua piese de suflet, “Mi-e dor” si “Anii trec”.

nunta de aur-premiere-primarie-flutur (1) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (2) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (3) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (4) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (5) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (6) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (7) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (8) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (9) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (10) nunta de aur-premiere-primarie-flutur (11) prefect-nechifor (1) prefect-nechifor (3)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page