ImportantPolitic

POLITIC | Cristian Achiţei: “Cea mai mare dezamăgire este slaba activitate a Consiliului Judeţean, în frunte cu tovarăşul Macaleţi!”

Candidatul PNL la un mandat de deputat din partea PNL, Cristian Achiţei, a criticat astăzi activitatea actualei conduceri a Consiliului Judeţean Botoșani, instituţie unde a ocupat funcţia de vicepreşedinte.

“Cea mai mare dezamăgire pe care o putem avea în acest moment este slaba activitate a Consiliului Judeţean, în frunte cu tovarăşul Macaleţi, care păreau în vară că vin cu o strategie foarte clară, dar iată că, după câteva luni, se vede că habar nu au ce trebuie să facă acum. Toate proiectele de investiţii pe care le-am propus încă din primăvară şi care sunt şi bugetate şi licitate stagnează. De vreo patru luni, în afară de faptul că ne împărţim pe acolo prin comisii, în rest nu se face nimic. Proiectul drumului strategic de 100 de km pe care l-am lăsat la cheie la Consiliul Judeţean, nu ştim nici acum în ce stadiu se mai află şi dacă se reuşeşte a fi depus în termen. Locuinţele pentru medici, banii sunt alocaţi din februarie, dar nu a mai auzit nimeni despre ei…”, a spus Cristian Achiţei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page