ImportantPolitic

POLITIC | Cătălin Flutur: “Stâlpii de la Eltrans sunt proprietatea municipiului şi pot aduc venituri în plus societăţii!”

Președintele PNL Botoșani a adus astăzi acuze la adresa directorului Eltrans SA. Paul Şmit. Asta după ce Şmit a refuzat solicitarea PNL-ului  de a monta, contracost, bannere electorale pe stâlpii folosiţi de Eltrans dar care aparţin Consiliului Local.

În această campanie, neschimbându-se legea, în momentul în care PNL a urcat bannere pe stâlpii de la Eltrans, dar care nu sunt ai companiei, domnul director care a „performat” până acum a dat dispoziţie să fie date jos că nu ar exista nu ştiu ce autorizaţie. Vreau să subliniez aspectul comercial al ridicării unor bannere pe stâlpii de la Eltrans, care sunt proprietatea municipiului, şi care puteau să aducă venituri în plus societăţii. Din păcate cei de la Eltrans nu ştiu asta”, a declarat Cătălin Flutur.

Primarul municipiului Botoşani spune că în 2012, când a pierdut alegerile subvenţia care se acorda Eltransului era de 1,6 milioane lei.

Întorcându-mă în 2016, subvenţia este de 5 milioane lei. Am extins pentru diverse categorii, ei trăiesc doar din banii pentru această subvenţie. Din noianul de subvenţie pe care îl suportăm în Botoşani cu veniturile proprii de 30 milioane lei, 5 milioane merg la Eltrans şi ei nu au luat nicio măsură de eficientizare a activităţii. Le-am cerut în mod direct să eficientizeze , iar în momentul în care vine cineva să le dea bani, să folosim stâlpii… dar domnul director probabil aşa a primit o sarcină şi a spus că nu se poate. De ce s-a putut în iunie şi nu se mai poate în noiembrie?”, a încheiat primarul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page