Alte sporturiSport

Sportivii de la CS Botoșani, campionii României la Campionatul Național de Tineret la Taekwondo WT – FOTO

Weekendul trecut, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat în sala Sporturilor din municipiul Odorheiul Secuiesc la Campionatul Național pentru Tineret la Taekwondo WT ediția 2022.

La această competiție au fost obținute de către sportivii legitimați la cele două structuri sportive nu mai puțin de 12 medalii, dintre care 5 de aur, 4 de argint și 3 de bronz, care transformate în puncte au condus la obținerea locului 2 la categoria feminin, a primului loc la categoria masculin, dar mai ales a locului 1 în Clasamentul General al Campionatului Național pentru Tineret la Taekwondo WT ediția 2022, pentru Clubul Sportiv Botoșani.

Medaliații sunt următorii:

Pentru Clubul Sportiv Botoșani:

LOCUL 1 : Richard CHELARIU – a câștigat și trofeul de Best Player al competiției,

Florin RACLEȘ

Gabriel DÎRVARIU

Andreea CORDUNEANU

 

LOCUL 2 : Liviu FLOREA,

Gabriel AGHIȚOAIE

Alex OCHIȘOR

 

Pentru Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club:

LOCUL 1 : Elena ATOFANEI

 

LOCUL 2 : Robert DIACIUC

 

LOCUL 3 : Miriam OUALKILI UNGUREANU

Eduard ZAIȚ,

Mihai ANDREI

 

Foarte aproape de podium, dar care au pierdut lupta pentru medalii după meciuri foarte spectaculoase au fost : Sebastian MURARIU și Alexandru GĂINĂ.

În același timp cu desfășurarea Campionatului Național pentru Tineret, 3 cadeți legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, însoțiți de instructorul Paul MATEI, au făcut deplasarea în Republica Moldova, pentru a participa la cea de-a VIII-a ediție a Cupei Stăuceni, la care au concurat în trei probe (kyorugi, poomsae și speed-kick) și unde au obținut  2 medalii de aur, 1 medalie de argint și 3 de bronz, astfel:

LOCUL 1 : David MURARIU, Sara CHIRIEAC

LOCUL 2 : Octavian BUDACĂ

LOCUL 3 : David MURARIU, Sara CHIRIEAC, Octavian BUDACĂ

„Sunt mândru că reprezentăm cu succes de fiecare dată Botoșani-ul menținându-l în capul de listă al țării. Totodată sunt bucuros că reușim să facem performanță cu sportivi și din secțiile mai tinere cum ar fi Dumbrăveni, Săveni sau Bucecea, fapt ce demonstrează seriozitatea și profesionalismul nostru reușind să dominăm simultan și pe plan național, dar și internațional cu 2 loturi diferite. Doresc pe această cale pe sportivii participanți întrucât aceștia în loc să se bucure pe deplin de vacanța de vară s-au antrenat din greu, astfel, după muncă vine și răsplata. Mulțumesc pentru sprijin și încredere conducerii Clubului Sportiv Botoșani și conducerii fiecărei primării din localitățile de unde ne desfășurăm activitatea.

Ne pregătim intens de Cupa României și de ultimele turnee internaționale ale acestui an, Dracula Open, Campionatul Balcanic și Campionatul European la juniori mici” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button