Localsocial

Zeci de copii și adulți au participat la Crosul „Împreună pentru comunitate”” – FOTO

Sâmbătă a avut loc la Botoşani a II a ediție a Crosului Împreună pentru comunitate. Sub egida unor principii comune de empatie, solidaritate si respect pentru sport, copii de toate vârstele, părinți , prieteni şi sportivi au alergat pe Calea Națională şi s-au alăturat cauzelor şi proiectelor elaborate de voluntarii liceeni ai Asociației Arlechino Moldova Asociația Arlechino Moldova
Organizatorii mulțumesc antrenorului de atletism Alina Zaharie , coordonatorului voluntarilor Alina Cinipariu , voluntarilor care au implementat proiectul crosului, Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoşani, Serviciului de Ambulanță Botoșani şi Biroului Rutier Botoșani care au asigurat desfăşurarea evenimentului in condiții optime de siguranță, Colegiului A. T. Laurian pentru sprijinul organizatoric oferit.
Crosul Împreună pentru comunitate, Botoșani,  ediția a II a face parte dintr-un proiect amplu desfăşurat in județul Botoșani de Asociația Arlechino Moldova pentru promovarea sportului şi a implicării sociale a comunităților botoşănene independente. Acest eveniment, alături de Crosul Săvenilor  şi alte crosuri care vor urma in localitătile botoşănene au menirea să unească  iubitorii de sport si nu numai in sprijinul unor cauze comune benefice dezvoltării social-cultural-sportive!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page