Important

Zeci de amenzi aplicate de jandarmi în minivacanța de Rusalii

În minivacanța de Rusaliile ortodoxe, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a suplimentat efectivele operative care au acționat, în principal, pentru prevenirea faptelor antisociale ce pot afecta siguranța cetățenilor.

În cele trei zile, jandarmii botoșăneni implicați în misiuni în sprijinul participanților la manifestările sportive sau religioase, precum și efectivele de ordine publică care au acționat pentru liniștea comunității, independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 17500 de lei și au acordat sprijin polițiștilor la constatarea a șapte fapte de natură penală.

De asemenea, jandarmii au intervenit la 25 de sesizări ale cetățenilor făcute prin apel la numărul unic de urgență 112, unde au luat măsurile legale ce s-au impus.

Nu în ultimul rând, jandarmii care execută paza și protecţia celor 18 obiective din competența inspectoratului au intensificat supravegherea zonei din apropierea acestora, în vederea prevenirii producerii unor fapte antisociale și identificării persoanelor care le-au produs.

Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul autorităților competente în cel mai scurt timp, în mod direct sau prin apel 112, în cazul unor situații de tulburare a ordinii și liniștii publice sau a producerii unor infracțiuni, astfel încât forțele de ordine să acționeze cu promptitudine și intervenția lor să aibă efectul scontat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page