Important

WEB | Nu e gluma, Facebook isi anunta investitorii ca s-ar putea inchide !

 

Reprezentantii Facebook admit intr-o scrisoare adresata potentialilor investitori ca o parte sau chiar intreaga retea de socializare ar putea fi inchisa.

Acest lucru s-ar putea intampla daca procesele cu care se confrunta compania vor fi pierdute. Cel mai amenintator si costisitor proces cu care Facebook se confrunta acum este cel intentat de Yahoo, “care ar putea avea un impact semnificativ asupra afacerii noastre, asupra conditiilor financiare sau a rezultatelor actiunilor pe care le avem. Decizia sau intelegerea care ar putea veni din acest proces s-ar putea sa ne ceara sa incetam unele operatii sau chiar toate operatiile pe care le avem sau sa platim o suma substantiala”, recunosc reprezentantii Facebook in documentele prezentate posibililor investitori, informeaza Daily Mail.

Analistii considera insa ca reprezentantii Facebook prezinta doar “cel mai grav scenariu posibil” si incearca astfel sa-si acopere spatele.

Facebook a recunoscut si ca 5-6 la suta dintre din cei 845 de milioane de utilizatori ai Facebook sunt falsi sau au conturi duplicate.

Compania se confrunta cu mai multe procese si se asteapta ca si alte companii sa intenteze plangeri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page