Localsocial

Vlad Plăcintă, premiat la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Vlad Plăcintă, președintele Asociației „Salvează o Inimă” a participat, marți, 15 martie, la ediția a VIII-a a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, fiind nominalizat spre premiere de către membrii Structurii din Botoșani a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

Evenimentul a fost prezentat de către Andreea Marin, iar la final publicul a fost încântat de vocea cântăreței Andra Măruță.

„Ziua de 15 martie va rămâne pentru mine o zi pe care nu o voi uita prea curând, am avut onoarea să particip la Gala Națională a Excelenței în asistență socială ediția a-VIII-a. Fiind nominalizat de către structura teritorială a asistenților sociali din Botoșani la categoria personalități care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social în perioada 2020 – 2021. Fiind și premiat la nivel național de către Colegiul Național al asistenților sociali din România. Bucuria a fost mai mare pentru că am întâlnit Oameni pentru oameni dedicați cu timp și fără timp persoanelor vulnerabile din comunitatea pe care o reprezintă și oamenilor din afara țării care au nevoie de sprijinul lor. La prezentarea fiecărui câștigător mi-a săltat inima de bucurie să văd ce oameni frumoși avem în țara noastră pe care pe mulți dintre ei nu ii cunoaște nimeni, mulți dintre acești oameni lucrează pentru aproapele în tăcere cu toată dragostea și responsabilitatea ca persoanele care apelează la ei să beneficieze de sprijinul lor pentru a trece cu bine obstacolul care le stă înainte. Mulțumesc frumos pentru încrederea acordată Structurii teritoriale Botoșani a Colegiului Național al asistenților sociali din România”, a postat pe facebook Vlad Plăcintă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page