Liga 1Sport

Victorie MARE! FC Botoșani – Viitorul 1-0! – FOTO

FC Botoșani a câștigat duelul cu Viitorul Constanța și este în pole-position înaintea ultimei etape pentru calificarea în Play-Off. Mai mult decât atât, FC Botoșani poate prinde al doilea play-off consecutiv chiar de mâine.

FC Botoșani a dominat duelul și a căutat mai mult victoria, asta chiar dacă Viitorul avea încă șanse la Play-Off, care ar fi crescut semnificativ șanse în cazul unei victorii. Golul victoriei a fost marcat de Hamidou “Gol” Keyta, după o repriză secundă în care ocaziile au curs la poarta echipei lui Mircea Rednic. Golul a fost marcat în minutul 82. Același Keyta a ratat o ocazie uriașă în minutul 92. O altă șansă bună se putea transforma în gol pentru Botoșani. Tîrcoveanu a trimis în bara transversală în minutul 75.

Victoria este una extrem de importantă. Ne putem calificare în Play-Off încă de mâine, daca Chindia Târgovişte nu câștigă cu Voluntari. În caz contrar, avem nevoie de un rezultat mai în ultima etapă decât una dintre Clinceni sau Chindia. În orice caz, victoria de astăzi le trimite pe Astra, Viitorul, UTA și Argeș în Play-Off. (Iosif Pintilie)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!