Local

Vești bune despre un pacient rănit în explozia de la Dedeman!

Spitalul Județean „Mavromati! Botoșani a transmis informații cu privire la una dintre persoanele rănite în explozia de la Dedeman, în urmă cu o săptămână.

Pacientul STAUCIANU DENIS – 35 ani cu Diag: Accident de munca ( declarativ ) . Arsura prin flacara – explozie la nivelul extremitatii cefalice parcelar , parcelar fata dorsala antebrat drept si fata dorsala mana dreapta , fata dorsala antebrat si cot stang parcelar I-IIa cca 6 % sc . Vitiligo .
La data de 14.06.2024 evolutia locala este favorabila cu leziuni de arsura vindicate prin epitelizare spontana la nivelul extremitatii cefalice . Plagile postcombustionale parcelare de la nivelul membrului superior drept si fata posterioara cot si 1/3 distala antebrat stang in curs de vindecare prin epitelizare spontana cu prognostic favorabil , cu starea generala buna , apetent , cooperant , stabil hemodinamic .
La data de 14.06.2024 pacientul se externeaza cu recomandari de ingrijire la domiciliu si reevaluari CPR in dinamica prin cabinetul de chirurgie plastica din cadrul ambulatoriului CPR.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page