Liga 1Sport

Valeriu Iftime, exuberant: „Vă invit la chef! Pun 100 de combinezoane la bătaie”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, e pregătit de sărbătoare, după victoria cu Viitorul, scor 1-0. 

FC Botoșani a făcut un pas mare spre play-off. Valeriu Iftime a fost exuberant la finalul victoriei cu Viitorul. A anunțat, în stilu-i caracteristic, că pregătește o petrecere de proporții și că le-a pregătit o primă consistentă elevilor lui Marius Croitoru.

FC Botoșani – Viitorul 1-0. Valeriu Iftime, primă pentru moldoveni

„Suntem într-un moment frumos al fotbalului din Botoşani şi mă bucur enorm. E adevărat că aşa suntem făcuţi să suferim şi să suspinăm până în ultimele minute. Ar fi senzaţional ca Botoşani să fie 2 ani consecutiv în play-off. Prima dată vă invit la chef. Sunteţi invitaţii mei la cheful pe care îl vom organiza la FC Botoşani! Acum nu ştiu ce trebuie, măşti, habar nu am, veniţi în combinezoane. Pun la dispoziţie 100 de combinezoane, măşti şi vă invit la chef mâine după-amiază. 

Vreau mai mult, putem face 44 de puncte, ceea ce nu ar fi rău pentru noi. Eu nu renunţ la nimic, nu am ajuns în play-off şi acum lucrurile s-au terminat. Avem de jucat fotbal. Dacă avem blazon, dacă nu avem şi ne facem moldoveni aşa, ne înecăm la mal. Am spus aşa «nu vă spun prima înainte de meci, vă spun prima după joc, voi o spuneţi şi eu spun da»”. Să văd ce măsură au… Mă duc în vestiar acum, o să îmi spună o primă şi cred că iar o să dorm prost la noapte”, a declarat Valeriu Iftime, conform TV Telekom Sport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!