Importantsocial

Unul dintre cei mai iubiți duhovnici din Botoșani trece prin momente grele. Să ne rugăm pentru sănătatea părintelui Ionică, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii

Unul dintre cei mai iubiți duhovnici din Botoșani, preotul Ioan Alupoaiei, trece prin momente grele. Noul coronavirus nu l-a ocolit și enoriașii parohiei Izvorul Tămădurii s-au rugat la sfintele slujbe de Sărbători fără cel care le-a călăuzit sufletele peste 20 de ani. Părintele Ionică, cel care s-a rugat pentru sănătatea fiilor săi duvohnicești, are nevoie acum de rugăciunea tuturor. Un grup de preoți din municipiul Botoșani a luat inițiativa de a aduna în Biserica Izvorul Tămăduirii toți botoșănenii care vor să se roage pentru sănătatea părintelui greu încercat. Vineri, sâmbătă și duminică se va oficia Taina Sfântului Maslu, la ora 16.00, cerându-se milă și ajutor de la Dumnezeu pentru însănătoșirea părintelui.

Fiica sa Teofana, care și-a petrecut pentru prima dată Crăciunul fără tatăl ei, face apel la oricine l-a cunoscut sau nu pe părintele Ioan să se roage pentru sănătatea lui. Din câteva cuvinte scrise pe pagina sa de facebook răzbate o mare tristețe, dar și încredere că oamenii vor face un lanț al rugăciunii.

Putem să țesem cu rugăciunile noastre fierbinți o pânză nevăzută peste părintele duhovnic atât de iubit, care să-l protejeze de tot ce e rău și să se întoarcă sănătos și puternic în rândul celor care îl așteaptă.

„Vă rog din inimă, cine poate, cine vrea, cine îl cunoaște sau nu, o rugăciune pentru tatăl meu, pe care îl așteptăm de atât de mult timp acasă, cu bradul împodobit”, a scris Teofana.

Related Articles

5 Comments

  1. “Doamne, Tu, care nu faci răul, dar când el există, faci în asa fel încât să nu fie din cale afară de râu” (Fericitul Augustin).

  2. Maica Domnului împreună cu toți sfinții, rugați-va și mijlociți, vă rugăm, pentru părintele Ioan și pentru toți cei bolnavi! Doamne ajută și ne miluiește pe noi păcătoșii!

  3. Vaccinați-vă dragilor!
    Nu așteptați să vă infectați. Nu se știe ce efecte poate avea covid la fiecare. Mai bine să ne vaccinăm toți și sa avem sistemul imunitar pregătit de luptă.

  4. Maica Domnului, impreuna cu toti sfintii sa l păzească de tot răul pe părintele, sa se întoarcă sănătos la familie și la enoriași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!