Important

„Un pom-viață”, acțiune în cadrul ,,Lunii curățenieiˮ la Viișoara – FOTO

Comunicat de presă

Trăim timpuri diferite, poate chiar ciudate, dominate de virus, de restricții și reguli, de măști și distanțare. Cu toate acestea noi nu cedăm. Când spun noi, mă refer la toți cei care au participat, voluntar, la o activitate deosebită desfășurată, marți 20 aprilie 2021, în comuna Viișoara, în cadrul ,,Lunii curățenieiˮ. Astfel, Școala Gimnazială ,,Dimitrie Brândză,, Viișoara, reprezentată de d-na director Bejinariu Anca Mihaela, în colaborare cu Primăria comunei Viișoara, reprezentată de însuși edilul Rîmbu Laurențiu Constantin și Ocolul Silvic Darabani, reprezentat de către dl inginer silvicultor Lungu Ionel au reușit să ducă la bun sfârșit activitatea ,,UN POM – O VIAȚĂ,,

De dimineață, ,,înarmațiˮ cu câte un hârleț elevii din Viișoara Mare, Viișoara Mică și Cuza-Vodă, supravegheați de către cadrele didactice, Bahrin Denise Layla, Ceică Cristina Luminița, Străjeriu Dragoș Gabriel, Băeșu Marius, Antonesei Nicoleta Mihaela, Hurmuz Despina, Midoschi Veronica, au plantat un număr de aproximativ 300 puieți de diferite specii˸ tei, cireș, paltin, mesteacăn, molid, la Viișoara Mică. La activitate au participat și îngrijitorii de la școlile din comuna, respectiv Horodincu Florentina, Chiorăscu Georgiana și Rotaru Gheorghiță.

Domnul Lungu Ionel a instruit copiii, inițiindu-i în activitatea de plantare și îndrumâdu-i pe tot parcursul activității.

Cât despre domnul primar, Rîmbu Laurențiu Constantin, numai cuvinte de laudă. A dat dovadă de seriozitate și pricepere, fiind alături de elevii harnici ai acestei comune.

Doamna director, Bejinariu Anca Mihaela nu s-a lăsat mai prejos, sperând într-un viitor mai vrede și mai curat.

Copiii au chicotit, au alergat, dar, cu siguranță au învățat o lecție despre un viitor mai sănătos și mai curat, despre viitorul lor, pentru că a planta un pom înseamnă a salva o viață.

Consilier educativ, prof. Ceică Cristina Luminița

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!