Diverse

Un nou salon de înfrumusețare la Botoșani, adus de Mărțișor

De la 1 martie se deschide în municipiul Botoșani „Bohemy Beauty Center Academy”, un salon de infrumusetare, creat dupa standarde inalte, un design modern, atmosferă placută, unde profesionalismul si seriozitatea se va imbina cu buna dispozitie.

Noul centru care vine în întâmpinarea botoșănencelor ce iubesc să fie frumoase și cochete va oferi servicii ca manichiura – pedichiura – extensii gene – stilizare sprancene si vopsit cu henna – epilare cu ceara – coafor – makeup Cursuri: – pedichiura – extensii gene – stilizare sprancene si vopsit cu henna

Anton Tatiana- tehnician unghii, manichiura/pedichiura ( in viitorul apropiat formator pedichiura), Cusca Loredana- tehnician unghii, manichiura/pedichiura, Mihai Andreea Roxana- lash/brow artist si formator extensii gene si stilizare sprancene sunt pregătite să arate profesionalism .

Cele trei temerare sunt prietene și partenere, au interese comune si viziuni asemanatoare de business.

„Ne-am hotarat sa initiem un proiect prin care sa oferim servicii de rasfat in centrul nostru de infrumusetare, creat dupa standarde inalte! – design modern, atmosfera placuta, unde profesionalismul si seriozitatea se imbina cu buna dispozitie!” povestește Loredana.

Adresa salonului „Bohemy Beauty Center Academy” este Ion Pilat nr 1.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button