Important

Un inspector școlar din Botoșani a încetat din viață după ce a luptat aproape o lună cu noul coronavirus

Un inspector școlar, dar și profesor de informatică din Botoșani, profesor la Colegiul Național Mihai Eminescu, îndrăgit de elevi și de cadrele didactice, s-a stins din viață marți seară, după ce a luptat aproape patru săptămâni cu COVID. Liliana Chira avea 47 de ani și a lăsat în urmă un băiat, care este student la Drept.  Anunțul a fost făcut de Ada Macovei, inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean.

„Da, e adevarat. Acum nu mai putem face nimic decât să plângem. Colega noastră, prof. LILIANA CHIRA, inspector pentru informatică a pierdut lupta cu covid-ul monstruos. Dumnezeu să o ierte si sa o primească in Împărăția Sa, lângă cei buni. Condoleanțe familiei si putere! Al doilea inspector care… Nu mai pot! Iertați-mă! Nu mai sunati. Aveți grijă de voi si de cei dragi. Repet: nu e o glumă!”, este mesajul Adei Macovei.

,,Lili, ne-ai făcut-o de data acesta! Tu aveai mereu soluții pentru orice !…De ce de data acesta nu ai mai vrut să găsești soluția, draga noastră?! Te salutăm cu capetele plecate și sufletele împovărate de neputință. În toată acestă lungă suferință, gândurile ne-au fost la tine și mâinile împreunate l-au implorat pe Dumnezeu. Dar nu ne-a rămas decât un singur lucru, să ne rugăm pentru sufletul tău bun. Suntem convinși că vei primi omagiul nostru și acolo, sus, vei primi liniștea dumnezeiască pe care o meriți. Ne luăm rămas bun cu certitudinea că vei locui în sufletele noastre prin imaginile frumoase care ni s-au întipărit și pe care ai știut să ni le oferi. Cunoscând sau nu celebrele versuri: ,, Să-nveți din tot ce piere cum să trăiești în veci,, LILIANA a avut darul să ofere celor din jur ocazii de frumoasă aducere -aminte, fapt pentru care am admirat-o și iubit-o fiecare dintre noi și prin care și-a prelungit existența, așa cum numai oamenii deosebiți pot să o facă. Dumnezeu să te odihnescă în pace !“, este mesajul Danielei Trișcă Vicol

Toți cei care au cunoscut-o sunt în stare în șoc, mai ales că profesoara Liliana Chira nu avea și alte boli asociate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!