Emisiuni TV

TV | Emisiunea “Replay” iese din grilă după 6 ani

Postul public de televiziune, TVR, i-a anunţat astăzi pe moderatorii şi producătorii singurii emisiuni de sport care se afla în grila postului de mai bine de 6 ani, Replay, că aceasta nu se mai realiza începînd din această toamnă!

Este pentru a doua oară cînd şefii TVR-ului decid închiderea emisiunii, numai că ultima dată datorită presiunilor venite din partea telespectatorilor aceştia au decis reintroducerea ei în grila TVR 2.

Anunţul oficial de scoatere a emisiunii din grila TVR fost făcut chiar astăzi de unul dintre realizatori pe pagina de facebook a Replay: “După 6 ani Replay îşi va înceta apariţia. Am aflat astăzi că grila de toamna aTVR 1 şi TVR 2 nu mai cuprinde această emisiune. Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi de poveştile noastre”.

Emisiunea Replay a fost premiată ca fiind cea mai bună emisiune sportivă la “Premiile Ioan Chirilă”, “Gala Fantasticii Fanatik” şi “Gala Premiilor TV Mania”. Acesta a fost realizată timp de 6 sezoane de Marian Olaianos, alături de invitatul permament Marius Mitran.

“Se pregătea grila de toamnă, iar eu m-am dus să aflu cînd va fi emisiunea, la ce oră. Nici în cea mai pesimistă variantă nu mă gîndeam că nu va mai fi în grilă”, a precizat Marian Olaianos pentru paginademedia.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!