Incendiu

Tragedie din județ. Un bărbat de 87 de ani a ars de viu în propria locuință

Un bătrân de 87 ani, din orașul Săveni, și-a pierdut viața în urma unui incendiu produs în camera unde dormea. S-a întâmplat în această dimineață.

Puțin după ora 09.00, un vecin care avea grijă de bărbat a observat că iese fum din casă și a sunat după ajutor. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță, au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului și au constatat că ardeau câteva lucruri dintr-o cameră a locuinței. Proprietarul a fost găsit în interior, decedat, parțial carbonizat. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce mai multe bunuri din încăpere s-au aprins de la un reșou aflat în funcțiune. Incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere.

Pentru prevenirea unor astfel de tragedii, ISU Botoșani vă recomandă: – nu amplasați aparatele electrice de încălzire în apropierea materialelor combustibile sau a corpurilor de mobilier; – nu folosiţi aparate electrice de încălzire cu defecțiuni sau improvizații; – nu adormiți cu aparatele electrice de încălzire în funcțiune; – nu amplasați materiale combustibile la mai puțin de un metru față de mijloacele de încălzire; – opriți funcționarea mijloacelor de încălzire atunci când părăsiți locuința; – nu lăsați, niciodată, copiii în casă nesupravegheați cu mijloace de încălzire în funcțiune.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page