InfractionalLocal

Tânărul din Botoșani, care a fost transportat cu elicopterul la Iași, a fost agresat de un consătean

Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 49 de ani, din comuna Vorniceni a fost agresat fizic , fiind deposedat de telefonul mobil.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 49 de ani împreună cu fiul său, de 22 de ani, au surprins pe terenul proprietate personala, o turmă de ovine care era păstorită de socrul proprietarului, un bărbat de 65 de ani, din comuna Vorniceni.

Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cele 3 persoane s-au lovit reciproc, cu pumnii, picioarele și obiecte contonente, provocându-și suferințe fizice.

La scurt timp la locul altercației s-a deplat și proprietarul turmei de ovine,un bărbat de 48 de ani, din comuna Vorniceni cu câinii pe care îi deține la stână. Câinii i-au atacat pe cei doi bărbați , îl mușcă pe tânărul de 22 de ani, provocându-i excoriații.

Totodată, proprietarul ovinelor îl deposedează pe bărbatul de 49 de ani de telefonul mobil și îl lovește pe acesta cu un obiect contondent în zona capului.

Ulterior, victimele au fost transportate de urgență la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, distrugere și loviri sau alte violențe.

Elicopterul SMURD a fost chemat la Botoșani pentru a prelua un tânăr de 22 de ani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page