InfractionalLocal

Tânăra care a produs accidentul de la Coșula a fost reținută de polițiști – FOTO&VIDEO

Tânăra, în vârstă de 22 de ani, care a produs gravul accident de marți seară, a fost reținută de polițiștii botoșăneni pentru 24 de ore.

Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Reamintim faptul că evenimentul s-a petrecut marți, în comuna Coșula, în jurul orei 21:30, când polițiștii au fost sesizați prin apel 112.

Potrivit IPJ Botoșani, victima, o femeie de 40 de ani, a fost găsită agonizând în șanțul de pe marginea drumului. Alături de femeie era și copilul ei, care suferă de autism.

Oamenii legii nu au găsit-o pe făptașă la fața locului și au pornit în căutarea ei. La scurt timp, aceasta a fost găsită în apropierea unei stații peco din municipiul Botoșani.

I-a fost stabilită identitatea, în persoana unei tinere de 22 de ani, din comuna Coțușca.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acestea fiind efectuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page