ImportantIncendiu

Tânăr reţinut de polițiști pentru că a furat dintr-un supermarket din Botoșani

La data de 08 ianuarie 2021, polițiștii Biroului de Inveatigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 31 de ani din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii a cinci infracțiuni de furt calificat.

In urma probatoriului administrat s-a stablit faptul că acesta, în perioada 05 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021, ar fi sustras din mai multe societăți comerciale bunuri constând în articole vestimentare și electronice, precum și genți de mână conținând bani și carduri bancare.

Exemplu:

La data de 13 decembrie 2020, în timp ce tânărul de 31 de ani se afla intr-un centru comercial din municipiul Botoșani, profitând de neatenția persoane vătămate, i-ar fi sustras acesteia un rucsac pe care îl lăsase nesupravegheat, prejudiciul creat fiind de aproximativ 500 de lei.

De asemenea, la data de 02 ianuarie 2021, în timp ce se afla în același centru comercial, ar fi sustras dintr-un magazin cu articole vestimentare, două perechi de pantaloni bărbătești, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

Tânărul a foat introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!