Important

Tânăr încătușat după o urmărire în trafic. S-a ales cu dosar penal

La data de 24 iunie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, în timp ce se aflau pe drumul județean D.J. 297, în comuna Lunca, au efectuat semnal de oprire unui autoturism care avea o deplasare sinuoasă, al cărui conducător auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului, iar după aproximativ doi kilometri au reușit blocarea acestuia. De asemenea, a fost extras din interior, conducătorul auto, apoi a fost imobilizat și încătușat.

Ulterior, s-a stabilit identitatea acestuia, în persoana unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Lunca. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Totodată, pentru faptul că nu a oprit la semnalul polițiștilor, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 825 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page