Judet

Sute de oameni au participat la „Nopțile de sânziene” din Ștefănești – FOTO&VIDEO

Au fost două zile de sărbătoare în orașul Ștefănești, unde autoritățile locale au reluat tradiționalul eveniment „Nopți de sânziene”, după doi ani de pandemie. Artiști îndrăgiți au evoluat pe scena din parcul forestier, în serile de vineri și sâmbătă, bucurând sutele de oameni adunați să celebreze valorile tradiționale și natura.

Seria spectacolelor a debutat cu un concurs al celor mai frumoase ii românești, continuând cu dansuri și concerte susținute de Ansamblul din Albești, Grupul „Gheorghe Mitoceanu”, Elisa Hechelciuc, Georgiana Onuti și Nicu Paleru. În următoarea seară, atmosfera a fost întreținută de Alina Huțu, Dianna Rotaru, Alexandra Brădățan, X Music Zone, Liviu Vârciu, culminând cu o petrecere cu spumă, pe ritmurile MCDJM. De sunete și lumini s-a ocupat Stage M.

„Este un prilej de a reuni comunitatea într-un ambient plăcut, oamenii aveau nevoie de astfel de evenimente”, a punctat primarul Florin Buțura. Alături de acesta au fost colegii liberali Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, Mihai Amarandei, primarul comunei Albești, Mirela Saucă, președintele OFL Botoșani.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button