InfractionalLocal

Surprins la volanul unui vehicul neînmatriculat şi fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un botoşănean, care a condus pe drumurile publice un autovehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere.

 

În data de 09 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în localitatea Cândeşti, a oprit un vehicul condus de către un bărbat, cetățean român, în vârstă 22 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au costatat că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar vehiculul nu este înmatriculat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are dreptul de a conduce autovehicule,  la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button